Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731346863

Amistoso 731346863 Información oficial sobre el partido 731346863 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

U.D. Basoselay Alineación oficial del equipo 'U.D. Basoselay' en el partido 4 - 0 CD Euskadi Alineación oficial del equipo 'CD Euskadi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Basoselay Alineación oficial del equipo 'U.D. Basoselay' en el partido 1 - 1 CD Euskadi Alineación oficial del equipo 'CD Euskadi' en el partido
Tiene bastante suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,9 % 4,1 % 77,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Basoselay

Goles Goles

  • 140 Minuto 4 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Basoselay el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Markus Meichtry va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 141 Minuto 11 (Gol de contra por el centro): Basoselay sabia com jugar al contraatac, i al minut 11, Jörgen Uddblad va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 0.
  • 140 Minuto 32 (Gol de contra de falta): El porter de Basoselay va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Markus Meichtry va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 0!
  • 135 Minuto 89 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Markus Meichtry va marcar el 4 - 0 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Basoselay va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Markus Meichtry va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Lívio Braga al minut 56 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jordi Montsant va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

CD Euskadi

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): Euskadi van sortir al contraatac amb encert al minut 57, però Jerzy Warszawski no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Noa Sertić es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.