Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731346358

Amistoso (Int.) 731346358 Información oficial sobre el partido 731346358 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

C.D. Badajoz Alineación oficial del equipo 'C.D. Badajoz' en el partido 6 - 0 A fleck on the flag Alineación oficial del equipo 'A fleck on the flag' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
C.D. Badajoz Alineación oficial del equipo 'C.D. Badajoz' en el partido 9 - 0 A fleck on the flag Alineación oficial del equipo 'A fleck on the flag' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Badajoz

Goles Goles

  • 124 Minuto 27 (Gol de penalti): Badajoz va posar-se per davant 1 - 0 al minut 27, quan Ejgil Beldal va llançar una pena màxima perfectament.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Badajoz pel centre va donar un gran resultat: el gol de Galdor Murillo va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 190 Minuto 65 (Gol de falta): El Ejgil Beldal va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Badajoz. 3-0.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Antonio Ipenarrieta va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Badajoz va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Lars Bruno des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 91 (Gol por el centro): Al minut 91 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Antonio Ipenarrieta, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 0 per a Badajoz.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Csaba Kovács, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Lars Bruno, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 65 quan Galdor Murillo de Badajoz gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Bernardo Sacristán una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Sebastiano Grison va mantenir l'equip visitant dins del partit.

A fleck on the flag

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Thorsten Matuschka.