Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731343046

Amistoso 731343046 Información oficial sobre el partido 731343046 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Catacroquer FC Alineación oficial del equipo 'Catacroquer FC' en el partido 0 - 2 Athletic Club Camarasa Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Camarasa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Catacroquer FC Alineación oficial del equipo 'Catacroquer FC' en el partido 1 - 0 Athletic Club Camarasa Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Camarasa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catacroquer FC

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 76 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Ijinio Mazo López va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ijinio Mazo López de Catacroquer va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Athletic Club Camarasa

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): El jugador de Athletic Eugenio Betancourt va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 24 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 184 Minuto 49 (Gol de penalti): Al minut 49 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Athletic, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Herve Agra va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): El Athletic va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 30, però en Hans Kristian Nyquist va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 280 Minuto 31 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 31 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 57 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Diego García de Burunda, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Acaimo Sancho va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Jesús Claravalls de Athletic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.