Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731341592

Amistoso (RC) 731341592 Información oficial sobre el partido 731341592 en Hattrick

15.05.2024 12:20:00

Teatre Alineación oficial del equipo 'Teatre' en el partido 4 - 1 Barcinona FC Alineación oficial del equipo 'Barcinona FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Teatre Alineación oficial del equipo 'Teatre' en el partido 3 - 2 Barcinona FC Alineación oficial del equipo 'Barcinona FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,7 % 8,7 % 22,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Teatre

Goles Goles

  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Stanisław Kargol de Teatre va aconseguir igualar el partit al minut 41, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 116 Minuto 59 (Gol evento especial rápido + pase): Gait Kieftenbeld va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Ángel Andrés Garcés, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ángel Andrés Garcés, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Teatre.
  • 134 Minuto 83 (Gol de penalti): Als 83 minuts de joc, els nois de Teatre van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Stanisław Wawrzyniak augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Teatre va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ángel Andrés Garcés ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en László Bögre va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 36 per blocar una centrada d'en Alejandro Luis Miñón Herreros va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Teatre.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Zecharia Tiktin va estar a punt de sentenciar el partit al minut 76, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Barcinona FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Thodoris Lappas que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Barcinona va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 9, quan Carlos Gustavo Subiabre va quedar-se sol davant el porter Livio Maragoto, però aquest va poder aturar el xut.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Barcinona van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 37, però el xut de Carlos Gustavo Subiabre des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Vasco Hacke va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 53, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Livio Maragoto va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 de partit, Joni Karekivi quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 250 Minuto 81 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Barcinona van pujar a rematar. Però en Joni Karekivi la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 252 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Barcinona va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Denzil Bravo no va poder controlar.