Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731341329

Amistoso 731341329 Información oficial sobre el partido 731341329 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Wasabi SAD Alineación oficial del equipo 'Wasabi SAD' en el partido 1 - 1 Fail Compilation Alineación oficial del equipo 'Fail Compilation' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Wasabi SAD Alineación oficial del equipo 'Wasabi SAD' en el partido 3 - 1 Fail Compilation Alineación oficial del equipo 'Fail Compilation' en el partido
Tiene mala suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,3 % 4,9 % 19,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wasabi SAD

Goles Goles

  • 124 Minuto 72 (Gol de penalti): Corria el minut 72, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Wasabi s'avançava en el marcador després que en Jan Konopko xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Johann Peter Bullemer va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): Ralph Hons quasi marca en una jugada assajada de córner que Johann Peter Bullemer havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Wasabi per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 35, quan João Teodoro Nogueira va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Wasabi, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Saúl Obrajero va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Wasabi va estar a punt de posar-se per davant al minut 78 però Ralph Hons va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 es va veure una gran oportunitat per a Wasabi per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Daniel Echaniz, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Fail Compilation

Goles Goles

  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 en Erich Hoeffleur va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Erich Hoeffleur va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alatz Ozkaritz, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.