Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731340273

Amistoso (Int.) 731340273 Información oficial sobre el partido 731340273 en Hattrick

16.05.2024 03:00:00

KRAKEN A.C. Alineación oficial del equipo 'KRAKEN A.C.' en el partido 2 - 6 Raith Rovers Canada Alineación oficial del equipo 'Raith Rovers Canada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
KRAKEN A.C. Alineación oficial del equipo 'KRAKEN A.C.' en el partido 4 - 2 Raith Rovers Canada Alineación oficial del equipo 'Raith Rovers Canada' en el partido
Tiene mala suerte 3.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,0 % 6,7 % 21,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KRAKEN A.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 66 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Tore Fjelskog trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 4 encara permetia alguna esperança.
  • 104 Minuto 70 (Gol de penalti): El públic de KRAKEN va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 70, va xiular un penal pels locals. Thomas Massoero no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12, Enrico Mangili arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 224 Minuto 21 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 21, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Thomas Massoero sempre els tira per la dreta i en Atanas Raykov, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Ryszard Gryglik va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 83 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Ryszard Gryglik va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Raith Rovers Canada

Goles Goles

  • 141 Minuto 22 (Gol de contra por el centro): Rovers sabia com jugar al contraatac, i al minut 22, Ricky Burr va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 184 Minuto 32 (Gol de penalti): Passaven 32 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Tim Barratt va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Sjaak-Jan Zoontjes de Rovers l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 36 de partit.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47, Macel Gilles va augmentar l'avantatge de Rovers a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 72 de partit va donar a Rovers l'avantatge per 2 - 5. Macel Gilles en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gabe Surprenant va augmentar l'avantatge de Rovers a 2 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Tim Barratt va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 239 Minuto 60 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Ricky Burr va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Olexiy Onikienko per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Cristophe Francoeur de Rovers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.