Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731336440

Amistoso (RC) 731336440 Información oficial sobre el partido 731336440 en Hattrick

15.05.2024 12:20:00

San Pollin F.C Alineación oficial del equipo 'San Pollin F.C' en el partido 3 - 0 Giraffes On Motorcycles Alineación oficial del equipo 'Giraffes On Motorcycles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
San Pollin F.C Alineación oficial del equipo 'San Pollin F.C' en el partido 7 - 1 Giraffes On Motorcycles Alineación oficial del equipo 'Giraffes On Motorcycles' en el partido
Es un cenizo 6.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Pollin F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): Napo Ortiz va donar a Pollin un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pollin va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mahha Assouli progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Bradley Shaw va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Pollin va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Moti Gvili va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Fred Stangl.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jesús Butjosa va estar a punt de sentenciar el partit al minut 69, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Marius Hirţe gairebé va marcar per a Pollin des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Giraffes On Motorcycles

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Fernando Perucho no va ser aprofitada per en Vivien Kouri que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Motorcycles va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Fernando Perucho va sortir per sobre el travesser.
  • 219 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Abdelmouqaddem Arhmani va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Ferran Sarrainat, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abdelmouqaddem Arhmani.
  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nabor Bauzá de Motorcycles va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.