Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731335265

Amistoso (RC) 731335265 Información oficial sobre el partido 731335265 en Hattrick

15.05.2024 12:20:00

BlackHole Alineación oficial del equipo 'BlackHole' en el partido 4 - 1 Jumilla Cuarto Distrito Alineación oficial del equipo 'Jumilla Cuarto Distrito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BlackHole Alineación oficial del equipo 'BlackHole' en el partido 2 - 0 Jumilla Cuarto Distrito Alineación oficial del equipo 'Jumilla Cuarto Distrito' en el partido
Tiene suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BlackHole

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 23 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Pál 'Pobre' Oros llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 130 Minuto 26 (Gol de falta): El gol de falta de Pál 'Pobre' Oros sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 26 i ampliar l'avantatge de Blackhole a 2 - 0.
  • 116 Minuto 65 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 65, en Radu Conţolencu del Blackhole va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Santiago 'San Renito' Renosto que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 3 - 0.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Emilian Giotină es va introduir dins la defensa central al minut 87, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl 'Raphael' Dulce de Blackhole amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Jumilla Cuarto Distrito

Goles Goles

  • 140 Minuto 84 (Gol de contra de falta): Distrito va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Tiago Martins Saraiva la va transformar en el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): Sergio Almela hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Genco Perçin havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfonso Costa de Distrito la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.