Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731334576

Amistoso (RC) 731334576 Información oficial sobre el partido 731334576 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

Las Fieras C.F. Alineación oficial del equipo 'Las Fieras C.F.' en el partido 3 - 4 Los leones huevones Alineación oficial del equipo 'Los leones huevones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Las Fieras C.F. Alineación oficial del equipo 'Las Fieras C.F.' en el partido 3 - 1 Los leones huevones Alineación oficial del equipo 'Los leones huevones' en el partido
Tiene un resultado normal 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Fieras C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Passat el minut 39 de joc, Maxim Gilis facilitava les coses al Fieras amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Fieras va ser Fernando Lovaina.
  • 100 Minuto 68 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Fernando Lovaina. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 68 de joc, que suposava el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Enrique van Gijzel va estar a punt de marcar al minut 29 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Los leones huevones

Goles Goles

  • 170 Minuto 18 (Gol de falta): huevones va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Cipriano Martínez.
  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): Als 47 minuts de partit, Juan Hontiveros de huevones va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 172 Minuto 49 (Gol por la izquierda): huevones va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 49. Manuel Riquelme va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 52, el huevones va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Juan Hontiveros, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 5 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Juan Hontiveros va ser clau en la jugada d'atac de huevones al minut 5, quan ell mateix va fer una passada brutal a Enrique Jordá, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de huevones va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Manuel Riquelme, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Sergio Báscones va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Luis Miguel Gray, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Cabral de huevones va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dilmurod Madrahimov.