Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731333507

Amistoso 731333507 Información oficial sobre el partido 731333507 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Real Spaik Alineación oficial del equipo 'Real Spaik' en el partido 1 - 3 Lobo cd Alineación oficial del equipo 'Lobo cd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Spaik Alineación oficial del equipo 'Real Spaik' en el partido 3 - 1 Lobo cd Alineación oficial del equipo 'Lobo cd' en el partido
Tiene mala suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,1 % 4,5 % 19,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Spaik

Goles Goles

  • 103 Minuto 74 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Francisco Manuel Fantoni va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Modesto Miller del Spaik ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 201 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Francisco Viamonte no va entrar per centímetres.
  • 202 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Passaven 90 minuts quan Jesús Aurell des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Lobo cd

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Lobo va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 22. Artizar Anduaga va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 135 Minuto 31 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Nathan Weaver de Lobo va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 2.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Nathan Weaver, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): En Ramón Ferrer va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Nathan Weaver quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Mañé de Lobo es va guanyar la targeta groga merescudament.