Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731333150

Amistoso (RC) 731333150 Información oficial sobre el partido 731333150 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

Fernando de Rojas Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Fernando de Rojas Club de Futbol' en el partido 3 - 6 Ciempozuelos F.C. Alineación oficial del equipo 'Ciempozuelos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fernando de Rojas Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Fernando de Rojas Club de Futbol' en el partido 2 - 2 Ciempozuelos F.C. Alineación oficial del equipo 'Ciempozuelos F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,4 % 36,6 % 34,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fernando de Rojas Club de Futbol

Goles Goles

  • 125 Minuto 7 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Juan Pedro Tienza va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 7. 0-1.
  • 108 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 13, en Juan Pedro Tienza la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Darío Ramírez Lastra que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 124 Minuto 36 (Gol de penalti): Fernando va posar-se per davant 2 - 1 al minut 36, quan Marcos Francisco Obanos va llançar una pena màxima perfectament.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Fernando va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Alejandro Nadal des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Raúl Rodríguez Gómez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Darío Ramírez Lastra va estar a punt d'acabar en gol al minut 26, però el porter visitant Rashed Sumeie va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 230 Minuto 39 (Ocasión de falta): Al minut 39, Marcos Francisco Obanos gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 223 Minuto 100 (Ocasión por la derecha): Al minut 100 es va veure una gran oportunitat per a Fernando per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Darío Ramírez Lastra, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 徐 (Xu) 存俊 (Cunjun) de Fernando amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en 徐 (Xu) 存俊 (Cunjun) va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Ciempozuelos F.C.

Goles Goles

  • 154 Minuto 65 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 2 va ser José Mendes. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 164 Minuto 69 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En José Mendes va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 171 Minuto 103 (Gol por el centro): Ciempozuelos agafava avantatge al minut 103 de joc en marcar el 3 - 4 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Tsiartas Gaioni amb mestria.
  • 181 Minuto 112 (Gol por el centro): Al minut 112, Miquel Capmany va augmentar l'avantatge de Ciempozuelos a 3 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 117 (Gol por el centro): Axel Cutis va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 117, i va fer pujar el 3 - 6 per a Ciempozuelos.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Natanael Portillo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Ciempozuelos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jesús Galán va desviar el xut final de Axel Cutis després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, Jordi Xanxo de Ciempozuelos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fabricio Güelfi de Ciempozuelos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 118 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tsiartas Gaioni de Ciempozuelos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.