Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731332390

Amistoso 731332390 Información oficial sobre el partido 731332390 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

F. C. Almogàvers Alineación oficial del equipo 'F. C. Almogàvers' en el partido 0 - 5 LOS WARLIS Alineación oficial del equipo 'LOS WARLIS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F. C. Almogàvers Alineación oficial del equipo 'F. C. Almogàvers' en el partido 0 - 2 LOS WARLIS Alineación oficial del equipo 'LOS WARLIS' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Almogàvers

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 53 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 53 amb una falta ben llançada per en Hèlios Albuixech, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Juan Araujo va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

LOS WARLIS

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Marco Troisi va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 180 Minuto 23 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 23 pels visitants. En 龙 (Long) 迅 (Xun) va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29, 龙 (Long) 迅 (Xun) va augmentar l'avantatge de WARLIS a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 51 (Gol de penalti): Passaven 51 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En 龙 (Long) 迅 (Xun) va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 141 Minuto 54 (Gol de contra por el centro): Adrián Matos va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, WARLIS, al minut 54. El marcador va canviar a 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Adrián Matos quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): Abd El Latif Abd El Hamid va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de 龙 (Long) 迅 (Xun) que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.