Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731331689

Amistoso 731331689 Información oficial sobre el partido 731331689 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Brigadas Internacionales FC Alineación oficial del equipo 'Brigadas Internacionales FC' en el partido 0 - 6 Salamandra Charra Alineación oficial del equipo 'Salamandra Charra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Brigadas Internacionales FC Alineación oficial del equipo 'Brigadas Internacionales FC' en el partido 1 - 8 Salamandra Charra Alineación oficial del equipo 'Salamandra Charra' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brigadas Internacionales FC

Ocasiones Ocasiones

  • 204 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Felipe Delaunet es va posar les mans a la cara després que al minut 89 enviés l'esfèric fora en un llançament de penal. L'entrenador va estar a punt de posar-li el puny a la cara, també, uns minuts més tard.

Salamandra Charra

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): Amb 26 minuts jugats, 慎太郎 (Shintaro) 青木 (Aoki) de Salamandra va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27, Elias Robinson va augmentar l'avantatge de Salamandra a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Elias Robinson va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Willem Beeckmans va augmentar l'avantatge de Salamandra a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Şinasi Cebrail de Salamandra l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 82 de partit.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Şinasi Cebrail de Salamandra va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 84. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, un refús desafortunat de Mel Guzmán, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Elias Robinson no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 208 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Salomon Homans de Salamandra va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Kudret Ersü que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en James Ngoyai.