Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731330930

Amistoso 731330930 Información oficial sobre el partido 731330930 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

The True Money Team Alineación oficial del equipo 'The True Money Team' en el partido 1 - 2 Isótopos de Springfield Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Springfield' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The True Money Team Alineación oficial del equipo 'The True Money Team' en el partido 0 - 2 Isótopos de Springfield Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Springfield' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The True Money Team

Goles Goles

  • 139 Minuto 16 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Giorgio Giovanardi van servir per superar a l'últim defensor, en Miguel Negruţ. Tot va acabar amb el 1 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Money cantant "Giorgio Giovanardi selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 10 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 10 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Vincenzo Zuccato va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Isótopos de Springfield

Goles Goles

  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Springfield van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Wisis Gattiker va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Passats 77 minuts de partit, Springfield es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Timmy Breepoel es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Timmy Breepoel per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 56, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Springfield va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Alain Gilijamse es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 74, quan en Miguel Negruţ va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ferran Herguedas de Springfield va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.