Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731327138

Amistoso (Int., RC) 731327138 Información oficial sobre el partido 731327138 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido 3 - 4 Arsenalism Alineación oficial del equipo 'Arsenalism' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido 5 - 5 Arsenalism Alineación oficial del equipo 'Arsenalism' en el partido
Tiene mala suerte 4.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,4 % 36,6 % 34,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

STEAUA DE CAMPAMENTO

Goles Goles

  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 16 minuts, el tirador de faltes del CAMPAMENTO va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Echedey Tropa, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els seguidors del CAMPAMENTO contenien la respiració mentre en Echedey Tropa s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 112 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59 del partit, el jugador Alen Benedejčič de CAMPAMENTO va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): CAMPAMENTO va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Severino Faggi en un 1 contra 1 amb el porter Radu Corciu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Echedey Tropa va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): CAMPAMENTO per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 78, quan Bira Tavares va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Alen Benedejčič de CAMPAMENTO va intentar batre la porteria rival al minut 84 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Teo Mosconi de CAMPAMENTO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Arsenalism

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Nils Kleffel arribés a peus de Bit-Garam Kim, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Ars el 0 - 1.
  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Se-Jin Kwak va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 28.
  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Nils Kleffel que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Ars.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 82, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Man-Seok Namkoong es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.