Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731324929

Amistoso (Int.) 731324929 Información oficial sobre el partido 731324929 en Hattrick

08.05.2024 16:30:00

Krølben United Alineación oficial del equipo 'Krølben United' en el partido 2 - 4 Sons of Odín Alineación oficial del equipo 'Sons of Odín' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Krølben United Alineación oficial del equipo 'Krølben United' en el partido 2 - 6 Sons of Odín Alineación oficial del equipo 'Sons of Odín' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,5 % 0,3 % 92,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Krølben United

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Corria el minut 20 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Nicolai Stenstrup, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Teddy Lomholt de Krølben va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Krølben la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kenn Duelund de Krølben la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Johann Rohden de Krølben va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Axel Sander es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Harry Hjorth de Krølben va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Sons of Odín

Goles Goles

  • 160 Minuto 32 (Gol de falta): Al minut 32 del partit, Óscar Naranjo va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 172 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Passats 75 minuts de partit, Sons es va posar per davant amb un 1 - 2 quan József Boruzs es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Passaven 79 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Óscar Naranjo va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Óscar Baena Fernández va aprofitar un error defensiu al minut 80, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Sons.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Sons va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Leif Fugger va desviar el xut final de Federico García de Paredes després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 260 Minuto 30 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Óscar Naranjo, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Joan Antoni Bernat va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Leif Fugger, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Per Knölander va marcar al minut 74 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 205 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de 俞 (Yu) 晓崇 (Xiaochong) era fer passades de llarga distància. Al minut 89 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Federico García de Paredes però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.