Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731324562

Amistoso (Int.) 731324562 Información oficial sobre el partido 731324562 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Real Titánicu de Llaviana Alineación oficial del equipo 'Real Titánicu de Llaviana' en el partido 6 - 4 Club Pungbrygge Alineación oficial del equipo 'Club Pungbrygge' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Real Titánicu de Llaviana Alineación oficial del equipo 'Real Titánicu de Llaviana' en el partido 7 - 2 Club Pungbrygge Alineación oficial del equipo 'Club Pungbrygge' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,2 % 0,9 % 11,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Titánicu de Llaviana

Goles Goles

  • 111 Minuto 18 (Gol por el centro): Passat el minut 18 de joc, Ákos Krajcsovitz facilitava les coses al Titánicu amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Titánicu una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Loren Vardeci, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 29.
  • 108 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Toni Salas Guzmán encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Željko Radulović només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 3 - 3.
  • 112 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Titánicu equilibrava la balança al minut 75. En Željko Radulović, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 4 a 4 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): El jugador Ákos Krajcsovitz de Titánicu, després de 78 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 5 - 4 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Javier Martín Prat es va introduir dins la defensa central al minut 89, i va aconseguir el 6 - 4 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Toni Salas Guzmán va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 68. En Celidonio Brei va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 13, Zaki Ouda de Titánicu va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Club Pungbrygge

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): Pungbrygge agafava avantatge al minut 9 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Johan Ingesson amb mestria.
  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 25, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Johan Ingesson es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Pungbrygge prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Andreas Hollerleitner.
  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): Amb 74 minuts jugats, Pablo Collferrer de Pungbrygge va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 3 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abubakari Akena de Pungbrygge es va emportar una amonestació al minut 90 per provocar un rival.