Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731324291

Amistoso (Int.) 731324291 Información oficial sobre el partido 731324291 en Hattrick

08.05.2024 13:30:00

Oudsbergen VV Alineación oficial del equipo 'Oudsbergen VV' en el partido 4 - 1 Popcorn & Coffee F.C Alineación oficial del equipo 'Popcorn & Coffee F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Oudsbergen VV Alineación oficial del equipo 'Oudsbergen VV' en el partido 2 - 1 Popcorn & Coffee F.C Alineación oficial del equipo 'Popcorn & Coffee F.C' en el partido
Tiene suerte 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,9 % 1,7 % 14,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oudsbergen VV

Goles Goles

  • 110 Minuto 23 (Gol de falta): Oudsbergen equilibrava els comptes al minut 23 quan en Riku Kaijansinkko va transformar una falta en el 1 a 1.
  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Corria el minut 31 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Łukasz Buczyński, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Bernardo Pinto va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Iskander Abajyldanov va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 es va veure una gran oportunitat per a Oudsbergen per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Iskander Abajyldanov, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 234 Minuto 67 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 67 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Riku Kaijansinkko estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El jugador local Iskander Abajyldanov per poc que no incrementa el marcador al minut 74. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Robert-Jan Kremer va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Mathys Salmon gairebé va marcar per a Oudsbergen des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Popcorn & Coffee F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Julián Centellas quedar desmarcat i marcar per a Popcorn al minut 19. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 73 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Alex Tiihonen va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Bernardo Pinto per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Luis Rubio Martínez de Popcorn es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.