Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731323535

Amistoso (Int.) 731323535 Información oficial sobre el partido 731323535 en Hattrick

08.05.2024 17:55:00

FC Forza 22 Alineación oficial del equipo 'FC Forza 22' en el partido 0 - 2 Forest Fox Alineación oficial del equipo 'Forest Fox' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Forza 22 Alineación oficial del equipo 'FC Forza 22' en el partido 2 - 0 Forest Fox Alineación oficial del equipo 'Forest Fox' en el partido
Tiene mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Forza 22

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Forza va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Konrad Statucki en un 1 contra 1 amb el porter Werner Aaby, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ryszard Kaczanowski va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Werner Aaby va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Forza per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 42, quan Ryszard Kaczanowski va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58 el Forza va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ryszard Kaczanowski no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Kamil Náhlík hauria d'haver estat gol al minut 76 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Konrad Statucki.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Maciej Sauer es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Forest Fox

Goles Goles

  • 142 Minuto 54 (Gol de contra por la izquierda): En Nicola Battini va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 186 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Forest va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Olivier Shammah.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Forest, l'equip va recuperar la pilota al minut 23 i va contraatacar. En Dino Salopek va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Forest van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 40, però Filip Schmidt va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.