Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731322821

Amistoso (Int., RC) 731322821 Información oficial sobre el partido 731322821 en Hattrick

09.05.2024 02:15:00

Real Atletico Lenza Alineación oficial del equipo 'Real Atletico Lenza' en el partido 3 - 4 Cyber Chaos United Alineación oficial del equipo 'Cyber Chaos United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Atletico Lenza Alineación oficial del equipo 'Real Atletico Lenza' en el partido 0 - 2 Cyber Chaos United Alineación oficial del equipo 'Cyber Chaos United' en el partido
Tiene bastante suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Atletico Lenza

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Els seguidors del R.A.Lenza contenien la respiració mentre en Ben av Lofti s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 106 Minuto 48 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ionuţ Săvulescu va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 48, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del R.A.Lenza, mentre ja celebrava el 2 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 112 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, Franco Tirnetta va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): R.A.Lenza va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 50 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Nebojsa Strohmaier ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 214 Minuto 109 (Ocasión de penalti): Emeric Verswijvel va errar un penal al minut 109 quan va xutar fluix a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nolan Gouret.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Emeric Verswijvel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Cyber Chaos United

Goles Goles

  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de 展 (Zhan) 友鸿 (Youhong) que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 31, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alberto Monaldi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Nunzio Coltri que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a CC Utd.
  • 172 Minuto 108 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de CC Utd va ser finalitzada des de l'esquerra per 展 (Zhan) 友鸿 (Youhong) al minut 108. Els visitants es posaven per davant del marcador: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a 展 (Zhan) 友鸿 (Youhong) sol davant la porteria al minut 14, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): CC Utd va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 62, quan 展 (Zhan) 友鸿 (Youhong) va quedar-se sol davant el porter Isidoro Santamaría, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en 赛福鼎 (Seypidin) 土尔克扎提 (Türkizat) va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): 焦 (Jiao) 坤忠 (Kunzhong), fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 89 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 98 (Ocasión de falta): Alberto Monaldi va xutar magistralment una falta al minut 98 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.