Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731320794

Amistoso (Int., RC) 731320794 Información oficial sobre el partido 731320794 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

DaRt_ Alineación oficial del equipo 'DaRt_' en el partido 3 - 2 New Medina City Alineación oficial del equipo 'New Medina City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DaRt_ Alineación oficial del equipo 'DaRt_' en el partido 3 - 0 New Medina City Alineación oficial del equipo 'New Medina City' en el partido
Tiene un resultado normal 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DaRt_

Goles Goles

  • 124 Minuto 15 (Gol de penalti): Corria el minut 15, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. DaRt_ s'avançava en el marcador després que en Luis Mari López xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 124 Minuto 56 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 56 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Luis Mari López. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.
  • 190 Minuto 81 (Gol de falta): En Juan Verganza conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 3-1

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 31 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Josep Oriol Serrat va ser clau en la jugada d'atac de DaRt_ al minut 31, quan ell mateix va fer una passada brutal a Iván Avendaño, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): DaRt_ va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Josep Oriol Serrat en un 1 contra 1 amb el porter Âu Anh Tùng, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Tomás Sala va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Piotr Deska. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): DaRt_ va ser a punt de marcar al minut 89, quan el seu jugador Luis Mari López va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Verganza de DaRt_ va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

New Medina City

Goles Goles

  • 162 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Mohieddine Meddeb va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 24.
  • 142 Minuto 90 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Adrian Kubczak de NMC va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): NMC va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Pattrick-Norman Scheibler es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Moez Jerad va rematar amb l'empenya exterior desviat.