Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731318192

Amistoso (Int.) 731318192 Información oficial sobre el partido 731318192 en Hattrick

08.05.2024 17:55:00

KSK Tamas Alineación oficial del equipo 'KSK Tamas' en el partido 1 - 6 suntropical Alineación oficial del equipo 'suntropical' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
KSK Tamas Alineación oficial del equipo 'KSK Tamas' en el partido 1 - 6 suntropical Alineación oficial del equipo 'suntropical' en el partido
Tiene un resultado normal 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KSK Tamas

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Tamas s'esgargamellaven dempeus per esperonar Radoslav Metelko que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 29 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Alejandro Pinedo Salazar va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Daniel Sieciuch va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 39, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Radoslav Metelko de Tamas es va guanyar la targeta groga merescudament.

suntropical

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 5, quan Jan-Olof Kronstedt va posar els visitants suntropical per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de suntropical va ser finalitzada des de l'esquerra per Targoutai Kitbuqa al minut 33. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52, Kazimierz Jancz va augmentar l'avantatge de suntropical a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Kazimierz Jancz va aprofitar un error defensiu al minut 58, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a suntropical.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Thomas Adrion, que va ser qui va marcar 1 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 143 Minuto 65 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de suntropical va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Kazimierz Jancz, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Thomas Adrion va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 280 Minuto 36 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 36 per Jannes Dielis va anar a parar a la creueta.