Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731313970

Amistoso 731313970 Información oficial sobre el partido 731313970 en Hattrick

08.05.2024 21:50:00

Alegretense Alineación oficial del equipo 'Alegretense' en el partido 4 - 2 Ambidestros FC Alineación oficial del equipo 'Ambidestros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Alegretense Alineación oficial del equipo 'Alegretense' en el partido 1 - 3 Ambidestros FC Alineación oficial del equipo 'Ambidestros FC' en el partido
Tiene bastante suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,2 % 1,0 % 86,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alegretense

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Adriano Canhoto, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Alegretense se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 4.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Zé António Cordeiro va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): En Robi Torroni de Alegretense va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Alegretense va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Valdemar Ferrarias progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Adriano Canhoto una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 53, però una magnífica aturada de Joern Fehér va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 289 Minuto 65 (Ocasión evento especial): Valdemar Ferrarias va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 65, però no s'esperava que en Alcides Nogueira, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.

Ambidestros FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57, Ambidestros va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Bartolomeu de Oliveira va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 153 Minuto 67 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Teodoro Fonte va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Ambidestros va reduir diferències al marcador: 4 - 2 al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 31, quan un error defensiu va deixar Adérito da Cruz completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Adérito da Cruz ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Adérito da Cruz va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Ambidestros va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 40, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Arnaldo Santos.
  • 237 Minuto 76 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Adérito da Cruz va fer una magnífica centrada, però la rematada de Berto Futre va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Caetano Velosa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.