Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731313006

Amistoso (Int., RC) 731313006 Información oficial sobre el partido 731313006 en Hattrick

08.05.2024 22:05:00

LupasPalm Alineación oficial del equipo 'LupasPalm' en el partido 3 - 5 FC Milán Alineación oficial del equipo 'FC Milán' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
LupasPalm Alineación oficial del equipo 'LupasPalm' en el partido 4 - 4 FC Milán Alineación oficial del equipo 'FC Milán' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,7 % 36,9 % 33,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LupasPalm

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 els aficionats van embogir quan en Warwick Dinzey va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de LupasPalm.
  • 122 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Frits Thoresson de LupasPalm aconseguir un gol al minut 63 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Francisco Tamariz s'emportà una gran ovació del públic local al minut 81, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Warwick Dinzey de LupasPalm va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daren Johanson de LupasPalm la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Warwick Dinzey va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que LupasPalm va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

FC Milán

Goles Goles

  • 161 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 en Péter Babos va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 162 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Gabriel Jiplea va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 77.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Mihály Esztergályos va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Milán, Matic Slavík, que va marcar, sense saber com, el 2 - 3.
  • 172 Minuto 99 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Milán va ser finalitzada des de l'esquerra per Mihály Esztergályos al minut 99. Els visitants es posaven per davant del marcador: 3 - 4.
  • 181 Minuto 109 (Gol por el centro): Al minut 109, Rasmus Persson va augmentar l'avantatge de Milán a 3 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 19 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 19 la va desaprofitar Marko Riel de Milán, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Wolfgang Özipek sol davant la porteria al minut 38, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Marko Riel per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 42, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Milán va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jesualdo Pinheiro va desviar el xut final de Gabriel Jiplea després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Marko Riel va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jesualdo Pinheiro, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tamás Koppány de Milán va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.