Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731312095

Amistoso (Int., RC) 731312095 Información oficial sobre el partido 731312095 en Hattrick

08.05.2024 18:05:00

LionSmith Wrocław Alineación oficial del equipo 'LionSmith Wrocław' en el partido 2 - 4 Rodilhan Rangers Alineación oficial del equipo 'Rodilhan Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
LionSmith Wrocław Alineación oficial del equipo 'LionSmith Wrocław' en el partido 3 - 2 Rodilhan Rangers Alineación oficial del equipo 'Rodilhan Rangers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,9 % 11,3 % 23,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LionSmith Wrocław

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): LionSmith, atacant per l'esquerra al minut 17, va aprofitar el magnífic llançament de Konrad Rączkiewicz per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 64, Anastazy Szypulec de LionSmith empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El LionSmith ho intentava per la dreta per mitjà de Cezary Pawlica, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Daniel Bobek va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): LionSmith per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 85, quan Joachim Kurczyński va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Al minut 86, Daniel Bobek arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 92 per blocar una centrada d'en Daniel Bobek va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de LionSmith.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Amadeusz Kitowski.
  • 510 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 101, Tomasz Tomiak de LionSmith va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Tomasz Tomiak de LionSmith va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Anastazy Szypulec va xutar fora per a LionSmith, el marcador es va quedar igual: 2 - 3, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Bartłomiej Janko de LionSmith va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de LionSmith Konrad Rączkiewicz, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Sergio Lenzi. El marcador continuava 2 - 3.

Rodilhan Rangers

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 36, el Rodilhan va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Hervé Debret, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 174 Minuto 42 (Gol de penalti): Carsten Valke va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 42 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Carsten Valke, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 15 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Pit Gast quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Xabel Tampier va marcar al minut 75 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 106 (Ocasión por la izquierda): Al minut 106, un refús desafortunat de Bartłomiej Janko, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Germánico Alvarez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Germánico Alvarez de Rodilhan va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Charles Demangel anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Rodilhan.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Rodilhan, Pit Gast, col·locà la pilota just a les mans d'en Bartłomiej Janko. El marcador: 2 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Sergio Lenzi de Rodilhan anava molt fort i col·locat però Bartłomiej Janko no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Rodilhan Juan Castellroig no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Bartłomiej Janko es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 4.