Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731311972

Amistoso (Int., RC) 731311972 Información oficial sobre el partido 731311972 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

sankt pauli sociedad Alineación oficial del equipo 'sankt pauli sociedad' en el partido 3 - 4 El Caza Presas Alineación oficial del equipo 'El Caza Presas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
sankt pauli sociedad Alineación oficial del equipo 'sankt pauli sociedad' en el partido 4 - 2 El Caza Presas Alineación oficial del equipo 'El Caza Presas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,3 % 2,8 % 16,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sankt pauli sociedad

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): sociedad s'avançava al marcador al minut 35, després d'un rebot que va caçar en Imanol Bidagurenbeingoetxea per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 53 (Gol por la izquierda): sociedad, atacant per l'esquerra al minut 53, va aprofitar el magnífic llançament de 周 (Zhou) 俊朋 (Junpeng) per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): sociedad va aconseguir el 3 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Lorenzo Malvaz, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Joaquín Ardilla que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 77 (Ocasión tiro lejano): El sociedad se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 77, en Ramon Hortoneda va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 239 Minuto 80 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Joaquín Ardilla va ridiculitzar a en Justo Alberghini amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Javier Masero es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

El Caza Presas

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 36 minuts Yehor Verba va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 190 Minuto 70 (Gol de falta): En Lutwin Messiaen va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-2.
  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): Als 74 minuts de partit, Andrés Eduardo Barbieri de Presas va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): En Klaas Verbaan donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 78 el marcador reflectia el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 de partit, Vito Buchmuller quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Lutwin Messiaen que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 290 Minuto 31 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Lutwin Messiaen era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 31. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Carlos Quimbay va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 34, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Abdelraliq Mechwar va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 237 Minuto 50 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jacinto Correia Antunes va fer una magnífica centrada, però la rematada de Edoardo Cresci va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Yehor Verba va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andrés Eduardo Barbieri de Presas es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Carlos Quimbay de Presas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.