Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731310211

Amistoso (Int.) 731310211 Información oficial sobre el partido 731310211 en Hattrick

08.05.2024 18:50:00

FC Sao Tome Pirates Alineación oficial del equipo 'FC Sao Tome Pirates' en el partido 2 - 1 Vipers09 Alineación oficial del equipo 'Vipers09' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Sao Tome Pirates Alineación oficial del equipo 'FC Sao Tome Pirates' en el partido 2 - 1 Vipers09 Alineación oficial del equipo 'Vipers09' en el partido
Tiene un resultado normal 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Sao Tome Pirates

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Pirates prenia la batuta de l'encontre al minut 24, quan en Vincenţiu Radovicescu va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Pirates, atacant per l'esquerra al minut 76, va aprofitar el magnífic llançament de Aníbal Prazeres per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Pirates va estar a punt de posar-se per davant al minut 16 però Amadeu Carote va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Amadeu Carote, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 237 Minuto 57 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Franko Čunčić estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Nicky Towa, als 57 minuts, va fallar per ben poc.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mark Walcke va estar a punt d'acabar en gol al minut 67, però el porter visitant Veijo Viita va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Vipers09

Goles Goles

  • 162 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Teemu Vesander va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 54.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Jesse Nisukangas va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Es duien 59 minuts de partit jugats quan Rauno Saari va estar a punt de posar per davant a Vipers09 amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Yiorgos Glinos va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Francisco Patrício Vitória haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Vipers09 al minut 71.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Robbin Jacquart va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kalle Sjöblom de Vipers09 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.