Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731309966

Amistoso (Int.) 731309966 Información oficial sobre el partido 731309966 en Hattrick

07.05.2024 19:15:00

I galletti di Milano Alineación oficial del equipo 'I galletti di Milano' en el partido 6 - 2 The Clash Alineación oficial del equipo 'The Clash' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
I galletti di Milano Alineación oficial del equipo 'I galletti di Milano' en el partido 5 - 0 The Clash Alineación oficial del equipo 'The Clash' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

I galletti di Milano

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Dane Simms ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, galletti es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 els aficionats van embogir quan en Clarke Wood va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de galletti.
  • 120 Minuto 60 (Gol de falta): galletti va agafar avantatge al minut 60 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Saro Gloria fent així el 3 - 2.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): En Severino Minutillo va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Dane Simms la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 4 - 2 al marcador.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Dane Simms va incrementar l'avantatge de galletti amb el 5 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Clarke Wood, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 2 per a galletti.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 11 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Antonio Fenu va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): El galletti ho intentava per la dreta per mitjà de Dane Simms, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Clarke Wood va estar a punt d'avançar els locals al minut 39 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Antonio Fenu de galletti va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

The Clash

Goles Goles

  • 162 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 24 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Kevin Ojakõiv de Clash marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 135 Minuto 56 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Siim Haljasorg va demostrar la seva experiència quan al minut 56 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 2 - 2. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Siim Haljasorg sol davant la porteria al minut 12, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Ulises Publio Baliños va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 34, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Andrea Fornarini va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Stepan Prigozhev va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Andrea Fornarini.