Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731309137

Amistoso 731309137 Información oficial sobre el partido 731309137 en Hattrick

08.05.2024 10:00:00

FC Nando Alineación oficial del equipo 'FC Nando' en el partido 3 - 2 Athletic Slatina Alineación oficial del equipo 'Athletic Slatina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Nando Alineación oficial del equipo 'FC Nando' en el partido 3 - 0 Athletic Slatina Alineación oficial del equipo 'Athletic Slatina' en el partido
Tiene un resultado normal 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Nando

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Nando, atacant per l'esquerra al minut 16, va aprofitar el magnífic llançament de Ştefan-Cristian Cocoş per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 112 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Nando equilibrava la balança al minut 82. En Ştefan-Cristian Cocoş, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 85 (Gol por la derecha): El jugador Gabi Botezatu de Nando, després de 85 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Nando va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Zétény Dupai ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Büke Ömür va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Stanley Sekgoma, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ştefan-Cristian Cocoş va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 207 Minuto 48 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Sile Hagima va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 63 minuts, en Răzvan Horhogea no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sile Hagima.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Zétény Dupai es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Athletic Slatina

Goles Goles

  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Alex Gropeneanu va anar directament als peus de Zafer Ertaşgün que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jörn Emini que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Athletic.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Athletic, l'equip va recuperar la pilota al minut 34 i va contraatacar. En Zafer Ertaşgün va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.