Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731309091

Amistoso 731309091 Información oficial sobre el partido 731309091 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

kront Alineación oficial del equipo 'kront' en el partido 4 - 2 leboux 2.0 Alineación oficial del equipo 'leboux 2.0' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
kront Alineación oficial del equipo 'kront' en el partido 6 - 0 leboux 2.0 Alineación oficial del equipo 'leboux 2.0' en el partido
Tiene mala suerte 5.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kront

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 28 minuts, el tirador de faltes del kront va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Serapio Méndez, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els jugadors del kront amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 40, deixant Serapio Méndez en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Serapio Méndez va donar a kront un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): kront va aconseguir el 4 - 2 quan Francisco Rincón va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Serapio Méndez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Serapio Méndez va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 20, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Abdelmouqaddim Salhi de kront va intentar batre la porteria rival al minut 38 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Diego Olmedo Ramos va estar a punt d'acabar en gol al minut 73, però el porter visitant Jose Constancia va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Francisco Rincón de kront va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Vicente Mariñas.

leboux 2.0

Goles Goles

  • 140 Minuto 18 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el leboux va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Joaquín Brihuega aconseguint el 0 - 1.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, Gianluca Compare va pentinar un córner cap al segon pal que Patricio Tárano va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joaquín Brihuega es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.