Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731307348

Amistoso 731307348 Información oficial sobre el partido 731307348 en Hattrick

08.05.2024 07:00:00

Majiapu Foulers Alineación oficial del equipo 'Majiapu Foulers' en el partido 2 - 2 Inter-BlueBlack Alineación oficial del equipo 'Inter-BlueBlack' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Majiapu Foulers Alineación oficial del equipo 'Majiapu Foulers' en el partido 2 - 0 Inter-BlueBlack Alineación oficial del equipo 'Inter-BlueBlack' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Majiapu Foulers

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): 龙 (Long) 旭达 (Xuda) va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Majiapu, 李 (Li) 傲维 (Aowei), que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 111 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61, 龙 (Long) 旭达 (Xuda) va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 9 (Ocasión de penalti): Al minut 9, Majiapu va disposar d'un penal a favor, però el xut de 曹 (Cao) 汉嵩 (Hansong) va ser aturat per 蔡 (Cai) 凡仁 (Fanren).
  • 205 Minuto 58 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de 黄 (Huang) 德嘉 (Dejia) de Majiapu va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de 刘 (Liu) 恩敬 (Enjing) al minut 58 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 220 Minuto 74 (Ocasión de falta): En 曹 (Cao) 汉嵩 (Hansong) es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 伦 (Lun) 昌山 (Changshan) de Majiapu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Inter-BlueBlack

Goles Goles

  • 143 Minuto 28 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Inter-BlueBlack va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en 袁 (Yuan) 翊宙 (Yizhou), que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 186 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Inter-BlueBlack. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en 洪 (Hong) 瑞彪 (Ruibiao) va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, un refús desafortunat de 余 (Yu) 康洲 (Kangzhou), que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però 夏 (Xia) 文欣 (Wenxin) no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en 吴 (Wu) 靖贤 (Jingxian) no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en 洪 (Hong) 瑞彪 (Ruibiao) estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 袁 (Yuan) 翊宙 (Yizhou) de Inter-BlueBlack va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, 程 (Cheng) 新英 (Xinying) de Inter-BlueBlack es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): 袁 (Yuan) 翊宙 (Yizhou) de Inter-BlueBlack va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".