Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731306994

Amistoso (Int.) 731306994 Información oficial sobre el partido 731306994 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

El Azotamentes Alineación oficial del equipo 'El Azotamentes' en el partido 7 - 0 GLIMMER Alineación oficial del equipo 'GLIMMER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Azotamentes Alineación oficial del equipo 'El Azotamentes' en el partido 2 - 0 GLIMMER Alineación oficial del equipo 'GLIMMER' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Azotamentes

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Corria el minut 34 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Noelio Belzunces, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Azotamentes pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sergio Iguzquiza va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 43 (Gol de penalti): Als 43 minuts de joc, els nois de Azotamentes van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Melchor Sarmiento augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.
  • 134 Minuto 59 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Azotamentes i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 59 minuts de joc. Mentre en Melchor Sarmiento el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 139 Minuto 83 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Sergio Iguzquiza! Un inimaginable dribbling sobre Robert Shvelashvili va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 5 - 0 per a Azotamentes.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Anton Sieber va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.
  • 130 Minuto 87 (Gol de falta): Al minut 87 en Melchor Sarmiento va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 7 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gregory Salsbach de Azotamentes es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Noelio Belzunces de Azotamentes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

GLIMMER

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 43 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Jaromír Nypl va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): GLIMMER van sortir al contraatac amb encert al minut 53, però Arno Wagner no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.