Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731306342

Amistoso (Int.) 731306342 Información oficial sobre el partido 731306342 en Hattrick

08.05.2024 17:55:00

Glajdusy KS Alineación oficial del equipo 'Glajdusy KS' en el partido 0 - 6 TJ_Spartak Police nad Metují Alineación oficial del equipo 'TJ_Spartak Police nad Metují' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Glajdusy KS Alineación oficial del equipo 'Glajdusy KS' en el partido 1 - 3 TJ_Spartak Police nad Metují Alineación oficial del equipo 'TJ_Spartak Police nad Metují' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Glajdusy KS

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Nikodem Kacprzyński va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Glajdusy se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 224 Minuto 7 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 7, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Edward Paszke sempre els tira per la dreta i en Lukáš Basler, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Glajdusy va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Bogdan Fetic va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lukáš Basler.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Glajdusy van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 74, però el xut de Damian Fryc des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 200 Minuto 86 (Ocasión de falta): Edward Paszke va xutar una falta al minut 86 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marian Świsłocki de Glajdusy la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

TJ_Spartak Police nad Metují

Goles Goles

  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ştefan-Marian Borcea la va rematar Dalimil Cáb amb una magnífica volea que va fer pujar per a TJSPNM el 0 - 1.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Christoffer Meybauer va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 65, TJSPNM va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ştefan-Marian Borcea.
  • 184 Minuto 76 (Gol de penalti): Al minut 76 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de TJSPNM, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Nylo Schlauri va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 4.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, Adérito Oliveira Mota va augmentar l'avantatge de TJSPNM a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87, un xut de Ştefan-Marian Borcea des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 6 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ştefan-Marian Borcea va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Asaf Ötüken va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Nylo Schlauri va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 43, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Christoffer Meybauer al minut 72, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Željko Živanović estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Dalimil Cáb, als 80 minuts, va fallar per ben poc.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de TJSPNM, l'equip va recuperar la pilota al minut 87 i va contraatacar. En Asaf Ötüken va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.