Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731306175

Amistoso (Int., RC) 731306175 Información oficial sobre el partido 731306175 en Hattrick

08.05.2024 14:00:00

FC Baník Skotnice Alineación oficial del equipo 'FC Baník Skotnice' en el partido 3 - 4 Atletico Impruneta Alineación oficial del equipo 'Atletico Impruneta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
FC Baník Skotnice Alineación oficial del equipo 'FC Baník Skotnice' en el partido 7 - 2 Atletico Impruneta Alineación oficial del equipo 'Atletico Impruneta' en el partido
Es un cenizo 6.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Baník Skotnice

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Radim Trejtnar s'emportà una gran ovació del públic local al minut 35, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Miroslav Vrbík va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Skotnice empatava el partit, 2 a 2, al minut 42.
  • 103 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els seguidors del Skotnice van tornar a saltar d'alegria al minut 74. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Vladislav Poduška que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 22 per blocar una centrada d'en Radim Trejtnar va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Skotnice.
  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Martin Hušek va estar a punt d'empatar per a Skotnice quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Enrico Mauro Giustat va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Kryštof Bienert, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 214 Minuto 61 (Ocasión de penalti): Radim Trejtnar va errar un penal al minut 61 quan va xutar fluix a les mans del porter.

Atletico Impruneta

Goles Goles

  • 139 Minuto 23 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Aigars Kāniņš va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Daniel Hubík per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 1
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): Amb 38 minuts jugats, Tobías Rocha de Impruneta va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 171 Minuto 57 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 57, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Aigars Kāniņš es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Dariusz Gasz va aprofitar un error defensiu al minut 72, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a Impruneta.