Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731305225

Amistoso (Int., RC) 731305225 Información oficial sobre el partido 731305225 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

scorponok Alineación oficial del equipo 'scorponok' en el partido 3 - 2 Rossmore United Alineación oficial del equipo 'Rossmore United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
scorponok Alineación oficial del equipo 'scorponok' en el partido 3 - 0 Rossmore United Alineación oficial del equipo 'Rossmore United' en el partido
Tiene un resultado normal 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

scorponok

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Els seguidors del scorponok contenien la respiració mentre en Antoni Dziubich s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, scorponok va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jesús Mora, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 50 minuts, el tirador de faltes del scorponok va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jesús Mora, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jerzy Jasiak al minut 33 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Clemente Avanzini va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): En Albentosa Berdaguer es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Diego Deguai, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antoni Dziubich de scorponok va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Rossmore United

Goles Goles

  • 142 Minuto 52 (Gol de contra por la izquierda): Hendrik Saare va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 1 per a Rossmore.
  • 153 Minuto 69 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Rossmore seguien lluitant fins al final. Al minut 69, fruit d'aquests esforços, Henry Arasola va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Thomas Orr va fer una magnífica centrada, però la rematada de Juan Solari va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Rossmore va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Adem Delibegović es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.