Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731303858

Amistoso 731303858 Información oficial sobre el partido 731303858 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Herencia cf Alineación oficial del equipo 'Herencia cf' en el partido 7 - 0 Ciuret CF Alineación oficial del equipo 'Ciuret CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Herencia cf Alineación oficial del equipo 'Herencia cf' en el partido 9 - 0 Ciuret CF Alineación oficial del equipo 'Ciuret CF' en el partido
Tiene mala suerte 9.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Herencia cf

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Herencia prenia la batuta de l'encontre al minut 9, quan en Ceferino Castrelo va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Cassià Basela, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Herencia.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ceferino Castrelo va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Herencia pel centre va donar un gran resultat: el gol de Terry Siegfried va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 118 Minuto 57 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 57, el Herencia va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Rumen Isaev, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 5 - 0.
  • 134 Minuto 59 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Herencia i així augmentar el marcador a 6 - 0 als 59 minuts de joc. Mentre en Ceferino Castrelo el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 89 minuts, el tirador de faltes del Herencia va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Hussein Rizwan, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 7 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Eloy Ocaña va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Ciuret CF

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Ciuret van sortir al contraatac amb encert al minut 6, però Ventzislav Mironov no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.