Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731301976

Amistoso (Int.) 731301976 Información oficial sobre el partido 731301976 en Hattrick

08.05.2024 10:45:00

Fc Rüti Basel Alineación oficial del equipo 'Fc Rüti Basel' en el partido 2 - 3 Seleção Rubro Negra Alineación oficial del equipo 'Seleção Rubro Negra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fc Rüti Basel Alineación oficial del equipo 'Fc Rüti Basel' en el partido 0 - 3 Seleção Rubro Negra Alineación oficial del equipo 'Seleção Rubro Negra' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Rüti Basel

Goles Goles

  • 186 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Basel va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Balthasar Senjan rematés de volea a la xarxa. El 1 - 1 pujava al marcador al minut 15.
  • 143 Minuto 20 (Gol de contra por la derecha): El jugador Nico Sterner de Basel es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Basel va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Balthasar Senjan, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Basel, l'equip va recuperar la pilota al minut 90 i va contraatacar. En Sylvester Späth va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Rudy Mahieu de Basel va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Seleção Rubro Negra

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 4 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Seleção. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Leanid Ivanischau xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 137 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Ovidiu-Ioan Manolescu va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 37 de joc. Lawrie Cork es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 173 Minuto 52 (Gol por la derecha): El jugador de Seleção Kelt Hugo Kuperus va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 52 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 14 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Seleção va deixar en bona posició a en Kelt Hugo Kuperus per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 19 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Seleção tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Luiz Sérgio Esteves Silva ho va intentar al minut 19 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 41 (Ocasión tiro lejano): El Seleção se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 41, en Luiz Sérgio Esteves Silva va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): João Marcos Ortega va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 73, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Seleção quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Stefan Nessell va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.