Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731301588

Amistoso (Int., RC) 731301588 Información oficial sobre el partido 731301588 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Unio Esportiva Breda Alineación oficial del equipo 'Unio Esportiva Breda' en el partido 1 - 0 esbly77 Alineación oficial del equipo 'esbly77' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Unio Esportiva Breda Alineación oficial del equipo 'Unio Esportiva Breda' en el partido 2 - 0 esbly77 Alineación oficial del equipo 'esbly77' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unio Esportiva Breda

Goles Goles

  • 122 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Josu Molins Segovia de Esportiva aconseguir un gol al minut 101 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Esportiva va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tim Franssens ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nikolay Ivanchev! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Esportiva per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 43, quan Ramon Carrió va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 290 Minuto 61 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Víctor Hugo Ortega era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 61. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Esportiva va estar a punt de posar-se per davant al minut 63 però Francisco Castelgali va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 95 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Francisco Castelgali va estar a punt d'acabar en gol al minut 95, però el porter visitant János Kolompár va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 96 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 96 per blocar una centrada d'en Víctor Hugo Ortega va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Esportiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Hugo Ortega de Esportiva amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

esbly77

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Florient Pichavant no va ser aprofitada per en Ermengol Parella que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Sylvester Tideman quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): esbly77 van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 41, però Florient Pichavant va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): esbly77 va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 42, quan Sylvester Tideman va quedar-se sol davant el porter Augusto Marincola, però aquest va poder aturar el xut.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del esbly77 sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Freddy Behar, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 57 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Habib Amondji de esbly77 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.