Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731301459

Amistoso 731301459 Información oficial sobre el partido 731301459 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Utopía p2p Alineación oficial del equipo 'Utopía p2p' en el partido 2 - 2 AC Eron Alineación oficial del equipo 'AC Eron' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Utopía p2p Alineación oficial del equipo 'Utopía p2p' en el partido 2 - 0 AC Eron Alineación oficial del equipo 'AC Eron' en el partido
Tiene un resultado normal 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Utopía p2p

Goles Goles

  • 116 Minuto 23 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Alberto Garaicoa sempre és una garantia. Al minut 23, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Wulf Stieglmeier marcar el 1 - 1 per al Utopía.
  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Gerard Escapé va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Utopía empatava el partit, 2 a 2, al minut 42.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Utopía per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Erlo Iriberrigarai va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14, Cornel Manole quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 224 Minuto 28 (Ocasión de penalti): En Diego Bustillo va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 28, però el porter visitant Jesús Ubidea el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 49 per blocar una centrada d'en Fynn Reichhart va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Utopía.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Utopía va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 51 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Wulf Stieglmeier ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 207 Minuto 60 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Alberto Garaicoa va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Utopía va estar a punt de posar-se per davant al minut 68 però Fynn Reichhart va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Fynn Reichhart de Utopía va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Soler Valera de Utopía amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Milián Raga de Utopía la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

AC Eron

Goles Goles

  • 105 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 8, Fernando Pallares va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Raúl Manzanaro, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 1.
  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Maurizio Ceron quedar desmarcat i marcar per a Eron al minut 34. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Adelardo Novexil de Eron va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roberto Lante.