Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731300825

Amistoso (Int.) 731300825 Información oficial sobre el partido 731300825 en Hattrick

08.05.2024 17:20:00

FC Matsie Alineación oficial del equipo 'FC Matsie' en el partido 2 - 5 Pilsen Vipers Alineación oficial del equipo 'Pilsen Vipers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Matsie Alineación oficial del equipo 'FC Matsie' en el partido 2 - 2 Pilsen Vipers Alineación oficial del equipo 'Pilsen Vipers' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,7 % 35,3 % 36,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Matsie

Goles Goles

  • 112 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Matsie equilibrava la balança al minut 25. En Cristian Văidean, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 102 Minuto 85 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 85 de partit i el marcador es posà 2 - 5 quan en Ludgerus Hungler, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Matsie a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Oleg Ţîgănaş va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Matsie va anar a parar a la dreta de l'atac on en Quin Frinsel, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al 78, Ludgerus Hungler hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, 施 (Shi) 甲 (Jia). Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cristian Văidean.

Pilsen Vipers

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): El jugador de Pilsen Adailton Braguini va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 20 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 28, quan Jiří Měcháček va posar els visitants Pilsen per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 49 de partit va donar a Pilsen l'avantatge per 1 - 3. Adailton Braguini en va ser l'anotador.
  • 143 Minuto 51 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Pilsen eren letals, i Béla Benkő va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 4 entrant des de la dreta.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Franklim Mendes va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Pilsen, Jiří Měcháček, que va marcar, sense saber com, el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33 Tito Migotto va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Vladimír Hrouzek, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vladimír Hrouzek de Pilsen va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.