Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731300249

Amistoso 731300249 Información oficial sobre el partido 731300249 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Las Planas Independiente Alineación oficial del equipo 'Las Planas Independiente' en el partido 8 - 2 Godella C.F. Alineación oficial del equipo 'Godella C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Las Planas Independiente Alineación oficial del equipo 'Las Planas Independiente' en el partido 9 - 0 Godella C.F. Alineación oficial del equipo 'Godella C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Planas Independiente

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Independiente prenia la batuta de l'encontre al minut 2, quan en Julio Urquiza va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Independiente va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 31 Piergiorgio Rovai va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 els aficionats van embogir quan en Julio Urquiza va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Independiente.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, Independiente va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Simos Lidakis, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Julio Urquiza va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Independiente, Tarek Iraqui, que va marcar, sense saber com, el 5 - 2.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Piergiorgio Rovai de Independiente va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 2.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Independiente pel centre va donar un gran resultat: el gol de Txomin La Plaza Blas va posar el 7 - 2 al marcador.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Simos Lidakis va aprofitar per marcar el 8 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Txomin La Plaza Blas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Independiente se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Gábor Rumán de Independiente va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Godella C.F.

Goles Goles

  • 163 Minuto 3 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 3 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Dan Buză marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Enrique Cantón-Salazar que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 91 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Godella Àngel Babiloni quasi marca al minut 91 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Gonzalo Ţeculescu l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cristian Herbello.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gonzalo Osorio Rojas de Godella amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.