Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731299526

Amistoso 731299526 Información oficial sobre el partido 731299526 en Hattrick

08.05.2024 23:30:00

river barca Alineación oficial del equipo 'river barca' en el partido 2 - 4 AC NATALIA Alineación oficial del equipo 'AC NATALIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
river barca Alineación oficial del equipo 'river barca' en el partido 1 - 5 AC NATALIA Alineación oficial del equipo 'AC NATALIA' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

river barca

Goles Goles

  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 32, Alberto González va pentinar un córner cap al segon pal que Mitja Sason va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 103 Minuto 75 (Gol por la derecha): river no perdien la fe, i al minut 75 del partit, Alberto González va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El river va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Adolfo Ayala la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Heiner Shabani de river es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.

AC NATALIA

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 31, quan Karol Stasz va posar els visitants AC NAT per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): AC NAT agafava avantatge al minut 34 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Freddys Cardozo amb mestria.
  • 184 Minuto 63 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al AC NAT per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 63. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Domingo Gutierrez. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 79 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de AC NAT. A fi d'aconseguir el 2 - 4, van tocar-la en curt per tal que Gergő Martinovics xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): AC NAT va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Álvaro Santana va desviar el xut final de Domingo Gutierrez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Domingo Gutierrez de AC NAT, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 225 Minuto 17 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Domingo Gutierrez va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 208 Minuto 56 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): El Sayed Bin Jassim Al-Hussaini de AC NAT va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Karol Stasz es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Karol Stasz es va quedar sol davant del porter, al minut 77. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Freddys Cardozo al minut 81, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, el AC NAT va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Edgar Sirvent s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.