Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731297214

Amistoso (Int., RC) 731297214 Información oficial sobre el partido 731297214 en Hattrick

07.05.2024 20:25:00

Intteri Alineación oficial del equipo 'Intteri' en el partido 3 - 1 Royal Wood Alineación oficial del equipo 'Royal Wood' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Intteri Alineación oficial del equipo 'Intteri' en el partido 3 - 0 Royal Wood Alineación oficial del equipo 'Royal Wood' en el partido
Tiene un resultado normal 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Intteri

Goles Goles

  • 114 Minuto 74 (Gol de penalti): Intteri va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Christopher Hiller, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 123 Minuto 95 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 95 gràcies a la jugada de August Sakkara, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 102 (Gol por la izquierda): Intteri va augmentar la diferència quan Jarkko Ojala no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): En Christopher Hiller es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 220 Minuto 38 (Ocasión de falta): Al minut 38, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Teppo Vuorenmaa va estar a punt de marcar al minut 42 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Intteri va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan August Sakkara va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ville Saariaho.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Holger Talur.

Royal Wood

Goles Goles

  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Royal va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Cristi Brehuescu, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Henning Smöken que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Cezary Lamparski va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Royal que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.