Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731296915

Amistoso (Int., RC) 731296915 Información oficial sobre el partido 731296915 en Hattrick

07.05.2024 20:25:00

Hellollipop Alineación oficial del equipo 'Hellollipop' en el partido 4 - 1 UFAF Alineación oficial del equipo 'UFAF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hellollipop Alineación oficial del equipo 'Hellollipop' en el partido 2 - 0 UFAF Alineación oficial del equipo 'UFAF' en el partido
Tiene suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hellollipop

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 27 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Hellollipop. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Paka Karim xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Toni Kolkka, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 105 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Lino Peretti va descol·locar totalment la defensa contrària i Valeriy Vergunov no va perdonar i va marcar el 3 - 1.
  • 130 Minuto 71 (Gol de falta): Als 71 minuts, Perttu Virkkunen va ampliar l'avantatge de Hellollipop amb un 4 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Paka Karim va estar a punt d'avançar els locals al minut 25 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Toni Kolkka una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 30, però una magnífica aturada de Thor Seljenes va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Osama Al-Khaledi. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Valeriy Vergunov va estar a punt de sentenciar el partit al minut 37, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Thor Seljenes al minut 64 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ufuk Tahsin va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Osama Al-Khaledi de Hellollipop va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

UFAF

Goles Goles

  • 186 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del UFAF. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Carlos María Riera va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): UFAF van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 26, però el xut de Carlos María Riera des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de UFAF va anar a parar a la dreta de l'atac on en Carlos María Riera, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 216 Minuto 41 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Carlos María Riera va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Ottar Meier, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 215 Minuto 51 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Carlos María Riera va intentar anar-se'n per velocitat al minut 51 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de UFAF van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Bendix Johansen va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arne Huldal de UFAF la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Frode Semb de UFAF amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.