Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731296644

Amistoso (Int.) 731296644 Información oficial sobre el partido 731296644 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Mägos del Balón Alineación oficial del equipo 'Mägos del Balón' en el partido 4 - 6 B`s BallBrofis Alineación oficial del equipo 'B`s BallBrofis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Mägos del Balón Alineación oficial del equipo 'Mägos del Balón' en el partido 2 - 4 B`s BallBrofis Alineación oficial del equipo 'B`s BallBrofis' en el partido
Tiene suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,5 % 8,6 % 68,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mägos del Balón

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Piotr Obodziński ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Mägos es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): Fernando Longás va incrementar l'avantatge de Mägos amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Bogdan Predeanu de Mägos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 113 Minuto 67 (Gol por la derecha): Després de 67 minuts de partit, Eriberto Montes igualava per Mägos en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 90 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Ricardo David Dias Mendes va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Frank Wallraf el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 209 Minuto 91 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Renato Folchs va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Mircea Bria va xutar a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 53 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Fernando Longás s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 93 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Václav Raška de Mägos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

B`s BallBrofis

Goles Goles

  • 153 Minuto 29 (Gol por la derecha): BallBrofis van aconseguir el 3 - 1 que retallava diferències al minut 29 quan Frank Wallraf sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 151 Minuto 33 (Gol por el centro): Un mica després, Bogdan Petrović de BallBrofis va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52 en Bogdan Petrović va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.
  • 173 Minuto 66 (Gol por la derecha): El jugador de BallBrofis Hienerk Klim va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 66 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 69, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Yannic Pösl es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 4 - 5.
  • 181 Minuto 91 (Gol por el centro): Jörg Framberger va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 91, i va fer pujar el 4 - 6 per a BallBrofis.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): BallBrofis va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan Hienerk Klim va quedar-se sol davant el porter Rudie Holla, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): Hienerk Klim, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 92 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. BallBrofis va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Stefano Ribelli es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.