Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731296062

Amistoso (Int.) 731296062 Información oficial sobre el partido 731296062 en Hattrick

07.05.2024 19:30:00

bucomanija Alineación oficial del equipo 'bucomanija' en el partido 0 - 4 Deportivo TxoTxe Alineación oficial del equipo 'Deportivo TxoTxe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bucomanija Alineación oficial del equipo 'bucomanija' en el partido 0 - 1 Deportivo TxoTxe Alineación oficial del equipo 'Deportivo TxoTxe' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bucomanija

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de bucomanija va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Moreno Quaedackers, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 59, un contraatac del bucomanija no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Achim Hoefner perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Michael Tipton de bucomanija va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Deportivo TxoTxe

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): Deportivo agafava avantatge al minut 14 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Henadii Zagorodnuk amb mestria.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al 28 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Deportivo augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Henadii Zagorodnuk es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31, Deportivo va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Giuseppe Vantaggiato, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Deportivo per augmentar la diferència al marcador a 0 - 4 al minut 38. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Manel Marra. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Mário Carvalho quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Žiga Kovačič, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Gamarra.