Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731295121

Amistoso (Int.) 731295121 Información oficial sobre el partido 731295121 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Tontakos Alineación oficial del equipo 'Tontakos' en el partido 1 - 4 Union Erfurt Alineación oficial del equipo 'Union Erfurt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tontakos Alineación oficial del equipo 'Tontakos' en el partido 1 - 1 Union Erfurt Alineación oficial del equipo 'Union Erfurt' en el partido
Tiene un resultado normal 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,0 % 15,3 % 59,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tontakos

Goles Goles

  • 115 Minuto 85 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Rudolph Liendl no va poder aturar Jef Schrijvers de Tontakos, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 85 el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Wilhelm Niedośpiał va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.

Union Erfurt

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tontakos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Guido Bach la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Erfurt es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 38.
  • 105 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 71, Guido Bach va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Carsten Gunzelmann, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 2.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al 78 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Erfurt augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Pedder Serego es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Carsten Gunzelmann de Erfurt va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 80. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Erfurt la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Erfurt que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Sepp Göhsl, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Lukas Watzer va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 41, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Lukas Watzer de Erfurt va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 86 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.