Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731293970

Amistoso (Int., RC) 731293970 Información oficial sobre el partido 731293970 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

RCA Igora Alineación oficial del equipo 'RCA Igora' en el partido 2 - 0 Lodigiani2020 Alineación oficial del equipo 'Lodigiani2020' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
RCA Igora Alineación oficial del equipo 'RCA Igora' en el partido 4 - 0 Lodigiani2020 Alineación oficial del equipo 'Lodigiani2020' en el partido
Tiene mala suerte 4.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCA Igora

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Igora va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 32 Vali Alupei va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, Igora va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Reno Flache, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Vali Alupei va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Igora se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Igora va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Enric Gustà va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 219 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): César Corella va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Filip Kossowski, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Hakan Hügli es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, César Corella gairebé va marcar per a Igora des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 59 (Ocasión de falta): Filip Kossowski va sorprendre Salvador Axmacher amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El jugador local Hakan Hügli per poc que no incrementa el marcador al minut 63. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Salvador Axmacher va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Enric Gustà una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Salvador Axmacher va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 51, Hakan Hügli de Igora va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lodigiani2020

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): Lodigiani2020 van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 11, però el xut de Friedmar Krinke des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ludovico Androni de Lodigiani2020 es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Silvestro Matrice es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.