Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292340

Amistoso (Int.) 731292340 Información oficial sobre el partido 731292340 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

ratones coloraos Alineación oficial del equipo 'ratones coloraos' en el partido 0 - 6 Deportivo Muni FC Alineación oficial del equipo 'Deportivo Muni FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ratones coloraos Alineación oficial del equipo 'ratones coloraos' en el partido 2 - 2 Deportivo Muni FC Alineación oficial del equipo 'Deportivo Muni FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 28,9 % 43,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ratones coloraos

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): coloraos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Víctor Ovando ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Després de 20 minuts, Ignacio Manjon Díaz va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Deportivo Muni FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 11 (Gol de contra por la izquierda): Santiago Miro va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Deportivo.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Luis Antero Borda va aprofitar un error defensiu al minut 31, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Deportivo.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35, Deportivo va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Heinz Hemmeter, amb un xut sec des de la dreta.
  • 105 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Isaac Vagrande va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Santiago Miro va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Deportivo posava el marcador 0 a 4.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Idris Yardani de Deportivo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 41. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 186 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Deportivo va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Idris Yardani, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Deportivo, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Isaac Vagrande va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Idris Yardani va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Deportivo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Salomon Moisset va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.