Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292287

Amistoso 731292287 Información oficial sobre el partido 731292287 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

S'Mateu Alineación oficial del equipo 'S'Mateu' en el partido 5 - 4 The Bollocks Alineación oficial del equipo 'The Bollocks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
S'Mateu Alineación oficial del equipo 'S'Mateu' en el partido 3 - 0 The Bollocks Alineación oficial del equipo 'The Bollocks' en el partido
Tiene suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S'Mateu

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 els aficionats van embogir quan en Ciro Boldri va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de SM.
  • 114 Minuto 43 (Gol de penalti): Després de 43 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al SM, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Bogumił Berg de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Primo Serrat ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, SM es posava per davant 3 a 2.
  • 110 Minuto 85 (Gol de falta): Una falta al minut 85 va proporcionar un lliure directe al SM. Bogumił Berg va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 4.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): SM va aconseguir el 5 - 4 que desfeia l'empat quan al minut 86 Daniel Berei va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El jugador local José Brun per poc que no incrementa el marcador al minut 44. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Lucas Miolans va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ciro Boldri de SM va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En César Velilla es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Daniel Berei va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 81, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

The Bollocks

Goles Goles

  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Bollocks va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Felix Lenard va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Bollocks prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Zdzisław Pankau.
  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Zdzisław Pankau sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Felix Lenard que, efectivament, va fer pujar el 3 - 3!
  • 172 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Bollocks va aconseguir l'avantatge de 3 - 4 al minut 79. Fernando Tejedor va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Crecencio Andrade de Bollocks va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joaquín Carra.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Felix Lenard de Bollocks amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.